3 Mayıs Milliyetçiler Gününe denk gelen bayramlaşma programı Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik’in önderliğinde il binasında gerçekleşirken programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Asena Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yöneticileri, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube yönetimi ve Ülkücüler katıldı.

Programa katılan konuklar ile tek tek ilgilenen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik, herkesin Ramazan Bayramını kutladı.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik yaptığı açıklamada : ”Kutlu Dergâhımızda, Birlik ve Beraberlik içinde Bayramlaşma Programımızı yaparak teşkilatlarımızla, ülküdaşlarımızla kucaklaştık.

3 Mayıs 1944’te zulme uğrayan Türk Milliyetçiliği fikriyatının temsilcilerini yad ettik. Covid-19 salgını sebebi ile son iki bayramdır bir araya gelemediğimiz ülküdaşlarımız ile 3 Mayıs Milliyetçiler Gününe denk gelen Ramazan Bayramının üçüncü gününde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Katılım gösteren tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kültürümüzde, Adetlerimizde ve Dinimizde önemli bir yere sahip olan bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren özel günlerdir. Nice huzurlu bayramlarda hep birlikte olmak dileği ile Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma törenine katılım gösteren ülkücüler günün anısına bol bol objektiflere poz vererek hatıra fotoğrafı çekildiler.