Maçka ilçesi Köprüyanı mahallesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde terör örgütü mensuplarının hırsızlık için girdiği evlerini güvenlik güçlerine göstermek için giderken açılan ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül, ölümünün üzerinden geçen 6 yıla rağmen unutulmuyor.

Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez beraberinde Kapadokya Nevsehirspor Başkan Yardımcısı Bünyamin Öztürk, yoneticiler Ahmet Öztürk ve Neşet Yavuz ile birlikte Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret ettiler.

Eren Bülbül'ün Maçka ilçesine bağlı Köprüyanı Mahallesi'ndeki evine giden Gazi Didinmez ve beraberindeki Kapadokya Nevsehirspor yöneticileri Anne Ayşe Bülbül'e taziyelerini ileterek, Eren Bülbül'ün mezarı başında dua ettiler.

KAPADOKYA NEVŞEHİRSPOR; "İYİKİ VARSIN EREN"

İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez; "Rabbim ailesine uzun ömür versin. Biz hepimiz onunla gurur duyuyoruz. Bizlerde sizin bir evladınız. Nevşehir'den ziyaretinize geldik. Bizim vatanımızın evlatları böyle, Ayşe teyzeler böyle evlatlar yetiştirirler. Eren de sen de iyi ki varsın" dedi.

Öte yandan Kapadokya Nevsehirspor Başkan Yardımcısı Bünyamin Öztürk, yoneticiler Ahmet Öztürk ve Neşet Yavuz'da şehit Eren Bülbül'ün kabri başına üzerinde "NEVŞEHİR" yazılı forma bıraktılar.

Ayşe Bülbül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Gelenler bizleri mutlu, huzurlu ediyor. Evladımın unutulmadığını, bizlerin unutulmadığını hissediyoruz. Sağ olun, var olun" diye konuştu.

Şehit Eren Bülbül'ün evi ve vurulduğu yer...