Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü/İç Hastalıkları Anabilim Dalında Doçent olarak görev yapan, Nevşehirli hemşehrimiz İlhan Hacıbekiroğlu, profesör oldu.

Prof.Dr. İlhan Hacıbekiroğlu duygularını şu cümlelerle özetledi; "Başta bu mevkilere ulaşmamdaki en büyük pay sahibi ve bu ünvanı almamın ölüm yıldönümü tarihine denk geldiği merhum babam Murat Hacıbekiroğlu’na, kaderin karşıma çıkardığı en büyük mutluluk ve yol arkadaşım, en büyük destekçim Tuba Hacıbekiroğlu’na, desteği ile her zaman yanımda olan aileme olmak üzere, eğitim hayatımda kişisel ve akademik gelişimime katkıda bulunan tüm hocalarıma, arkadaşlarıma ve bu mesleği bizlere öğreten, sevdiren tüm hastalarıma teşekkür ederim. Hukuki ve vicdani anlamda ne asistanlık dönemlerimde, ne mecburi hizmetlerde, ne de vatan borcu askerlik döneminde kimsenin hakkına girmeden, iltimaslardan uzak iİstanbul’dan Ankara’ya, Bingöl’den Isparta Asker Hastanesine, Edirne’den Sakarya’ya bu kutlu vatanın birçok coğrafyasında çalışmanın, kader denen yolda birçok insanın hayatına dokunmanın haklı gururu ve onuru var şu an. Allah liyakat nasip eylesin tek dileğim..." dedi.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu'da yaptığı açıklamasında; "Bir Akpınarlı olarak gurur duydum daha nice İlhan Hacibekiroglu'ların köyümüzden çıkması dileğiyle tebrikler" dedi.

FİB HABER Merkezi olarak, Prof.Dr. Prof.Dr. İlhan Hacıbekiroğlu’nu kutlar, başarılarının devamını diler.