Türkiye'nin Holding sahibi sayılı iş insanları ve Nevşehirli İş insanları, Nevşehirli Saygın İş adamı Yaşar Eroğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel gönül buluşması etkinliğinde bir araya geldiler.

Eroğlu çiftliğinde iş insanları dostlar meclisinde stres attı...

Nevşehir'den İş insanı Halis Uluer ile birlikte yaklaşık 55 kişinin katılımlarında düzenlenen geleneksel gönül buluşmasına ayrıca Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Savaş Demiral (Büyük Savaş), sanatçılar Cem Belevi, Murat Ünalmış, Hakan Eser, Sami Çelik, Orhan Aykut ve Udi Tarkan Öngen'de konuk olarak katıldı. 

Aynı zamanda NEVBİAD Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Değerli İş Adamı Yaşar Eroğlu'nun, Silivri'de ki Eroğlu Çiftliğinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen iş insanları, sanatçılar Cem Belevi, Murat Ünalmış, Hakan Eser, Sami Çelik, Orhan Aykut ve Udi Tarkan Öngen'in birbirinden güzel parçalar seslendirdiği muhteşem gecede stres attılar.

Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Sektöründe başarılarıyla marka olmuş Türkiye'mizin değerli iş insanı arkadaşlarımız ve sanatçı dostlarımızla birlikte güzel bir gece geçirdik. Yemekli gönül buluşmalarını çiftliğimizde her sene iki, üç kez yapıyoruz ve artık geleneksel hale geldi. Birlikte hem stres atıp hem de samimi dost meclisinde değerli sanatçılarımızın sazı sözü eşliğinde bir nebze olsun İş yoğunluğunun yorgunluğunu atıyoruz." dedi. 

Geleneksel Gönül buluşmasına katılan davetliler muhteşem geceye ev sahipliği yapan Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'na teşekkür ettiler.