Gönderdikleri mesajla Kurban bayramını tebrik eden ve Türkiye'nin farklı illerinde Vatani Görevini Yapmakta Olan Mehmetçiklerimizin Tüm Nevşehirlilere Selamı Var. 

İşte www.fibhaber.com Asker Postasına gelen kahramanlarımızın o mesajları...

Bolu 2. Komando Tugayından Bilal Yücebilgili; " Memleketim Nevşehir'e, Avanos'a selam olsun. Öncelikle şehit ve gazi aileleri olmak üzere daha sonrasında ailemin, hemşerlerimin bayramlarını kutlarım. Rabbim bu vatan için görevini yapan tüm Mehmetçik kardeşlerimin yardımcısı ardından cümlemizin yardımcısı olsun."

Iğdır 5. Hudut Alayından As. Teğmen Sefa Karaca, "Ermenistan İran ve Azerbaycan hudutlarından memleketime selam gönderiyor ve tüm herkezin bayramını kutluyorum. FİB Haber araciliginla basta ailem olmak üzere tum Nevşehir halkina selamlarimi iletiyor bayramlarini kutluyorum. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez"

-Musa Akdoğan: Ankara'dan memleketime selamlar. ' Herkesin Bayramını Canı Gönülden Kultarim Selâm Ve Duâ İle

-Emre Yeter: Suriye Afrin'den Nevşehir'ime selamlar. Biz burada çok iyiyiz. Ailemin ve tüm sevdiklerimin bayramı kutlu olsun. 

-Muhammed Alaaddin Soylu: Sakarya merkezden Nevşehir'ime aileme tüm sevdiklerime hayırlı bayramlar.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi, Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi, Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın.

Yahya Kemal BEYATLI

RABBİM sen ordumuzu muzaffer eyle. AMİN." 

Tüm Mehmetçiklerimize Nevşehir'den selamlar sevgiler ....

FİB Haber Merkezi olarak tüm Mehmetçiklerimize çalışmalarında kolaylıklar ve hayırlı tezkereler diliyoruz.

Nevşehir Asker postası Sizde FİB Haber Merkezi watshap ihbar hattına ( 0 532 384 48 50) gönderin yayınlayalım...