Türk Polis Teşkilatı nın 176 ıncı Kuruluş Yıldönümü kapsamında Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vergiveren ve Hastane Müdürü Deniz Kantarcı, her yıl 1-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası” kapsamında Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret etti.

Özel Versa Hastanesi olarak Polis Haftası’nı kutluyoruz…

Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vergiveren; "Vatanımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın. Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftasını kutluyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vergiveren ve Hastane Müdürü Deniz Kantarcı'ya teşekkür etti.

Özel Versa Hastanesi Polis Haftasında Muayene Fark Ücreti Almayacak...

Özel Versa Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada; Polis haftası nedeniyle Cuma ve Cumartesi günlerinde tüm Polislerimiz ve 1. Derece yakınlarından muayene fark ücreti alınmayacağını açıkladı.

Tüm Polislerimize önce Sağlık diliyoruz...

Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren'de, yayınladığı mesajla bütün Emniyet görevlilerinin Polis haftasını kutladı.

Vergiveren sözlerine şöyle yer verdi; "Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin temini için gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarımıza Polis haftasında sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle , gazilerimizi minnetle yȃd ediyorum." dedi.

Nevşehir Özel Versa Hastanesinde COVID-19 (PCR) Testi Yapılmaktadır.

Randevu için 0 (384) 214 32 32 nolu telefonumuzu arayabilirsiniz.

VERSA HASTANESİ

"Hastalıkta sağlıkta"

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Adres: Güzelyurt, Ürgüp Cd. No:43, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir

Telefon: (0384) 214 32 32

Fax : +90 384 214 00 70

Email: [email protected]