Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com olarak dün gündeme getirdiğimiz haberimizin ardından Kozaklı ilçesine bağlı Cağşak köyünde saman balyaları yanan vatandaşımız için başlatılan yardım kampanyası kapsamında tüm vatandaşlar seferber oldu.

Cağşak köyü, Akpınar köyü ve Taşlı höyük köyü sakinleri Samanı yanan vatandaşa yardım elini uzattı...

En son bugün Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Cağşak köyünde samanı yanan Mehmet Çetin'e Nevşehir Hacıbektaş Kayaaltı köyü halkı imece usülü topladığı samanları teslim ettiler. 

FİB Haber Merkezi olarak bu kampanyaya katılan Ceylan ve Şafaklı besi çiftliğine ve Nevşehirli tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Samanları yanan mağdur vatandaşımız Mehmet Çetin'de; "Bu zor günümüzde yanımızda olan ve saman balyalarını kapımıza kadar getiren Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu ve Taşlı höyük köyü muhtari Hakki Solmaz başta olmak üzere, Veli Şafaklı ve Tarık Arslan'a, tüm Cağşak köyü, Akpınar köyü ve Kayaaltı köyü halkına ve FİB Haber'e teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yanımızda olup kapımıza kadar 3 remork dolusu saman ve balye getirdiler. ALLAH inşallah cennetinde bir köşe ile ödüllendirir. Sagolun varolun" dedi.