Türk Standartları Enstitüsü TSE Nevşehir İl Müdürü Osman Özden Şahiner, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş'ı makamında ziyaret etti.

TSE Müdürü Şahiner, Başkan İbaş'a çalışmalarında başarılar dileyerek, TSE'nin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Nevşehir TSE İl Müdürü Osman Özden Şahiner'i makamında ağırlayan Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, çözüm odaklı, şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı belediyecilik üzerine kurdukları hizmet anlayışıyla Avanos’luların memnuniyetini üst seviyede tutmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, "TSE, ülkemizde ticareti kolaylaştırmak ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için; standardizasyon, uygunluk değerlendirme, deney ve ölçümleme faaliyetlerini tarafsız, bağımsız, etkin ve güvenilir olarak sağlamak gibi önemli bir görevi üstlenmiştir. Belediye olarak çalışmalarınızla ilgili üzerimize düşen konularda gerekeni yapmaya hazırız. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.

TSE Nevşehir İl Müdürü Osman Özden Şahiner ise Avanos Belediyesi ile çalışmaktan duyacakları mutluluğu dile getirdi.

Ziyaret sonunda TSE Müdürü Şahiner tarafından Avanos Belediye Başkanı İbaş’a dünyada bilinen ilk yazılı standart belgesi olan Kanunname-i İhtisab-ı Bursa kitabı takdim edildi.