Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Tam Kapanma Kısıtlaması Sürecinde de dur durak bilmeden, bağışlanan erzakların dağıtımını gerçekleştiriyor.

Alacaşar ve Güvercinlik Köylerinde İhtiyaç Sahibi Ailelere “Gıda Kolisi” dağıtımı gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi tam kapanma süresi boyunca Merkez’deki yardımlarına ara vermeden devam ederken, ilçelerde, beldelerde ve köylerde 2100’den  fazla ihtiyaç sahibi ailelere “Gıda Kolisi” dağıtımı gerçekleştirildi.

Dağıtımlar ara verilmeden devam ediyor.

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Bağışçılarından aldığı Zekat, Fitre, Fidye desteklerini günü gününe dağıtıp ihtiyaç sahibi ailelerin yaralarına merhem olmaya çalışıyor.

Şube çalışmalarının saat mefhumu gözetilmeden yapılmasında 2100’ü aşkın Kızılay gönüllüsününde emeği büyük. Adeta arı gibi çalışan gönüllüler ramazan bayramında yürütecekleri bir çokiyilik faaliyetlerine şimdiden hazır.

Fitre, Zekat ve Fidye bağışlarını aldığı gibi ihtiyaç sahiplerine dağıtan Nevşehir Kızılay, halktan büyük takdir topluyor. Ayrıca Tam Kapanma Kısıtlaması nedeniyle bağışlarını ulaştıramayan hayırseverlerin evlerine ulaşan iki gönüllü ekibide bulunuyor, bağış makbuzu kesip bağışlarını teslim alıyor.

Hayırsever halkımız bağışlarını ulaştırmak için bizleri 0 552 168 18 04 nolu iletişim hattını arayabilirler.

Çalışmayla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek: "Hayırseverlerimizin, şubemize bağışladığı gıda kolilerini, Mübarek Ramazan ayında Nevşehir'imizin her noktasına ulaştırmak, ihtiyaç sahibi ailelerimizin iftar ve sahur sofralarına bir nebzede olsa katkıda bulunmak adına hafta içi, hafta sonu ayırt etmeden gönüllülerimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz,ramazan ayının bereketini tüm Nevşehir’imizde yaşatıp,kimseyi geride bırakmayacağız ” dedi.