Ürgüp'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü münasebetiyle, Hükümet konağı önünde kutlama programı düzenlendi.

Hükümet konağı önünde düzenlenen törende, saygı duruşu, İstiklal marşımızın okunarak ,günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bayram tebriklerini kabul etti.

Programa Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Siyasi Parti ilçe başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılı kutlamaları kapsamında; Hükümet Konağı tören alanında, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine katılarak, vatan uğruna şehadete uğurladığımız aziz şehitlerimizi anma programına katıldık.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Bu vesileyle tarih boyunca var olma mücadelesi vermiş yüce milletimizin son bağımsızlık mücadelesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor; başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal toprakları kanlarıyla sulayıp vatanımızı müdafaa eden tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum."  dedi.