Resmi Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesi ile Çanakkale Valisi olarak atanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, veda ziyaretleri kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya konuk oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın hizmet süresi boyunca şehre önemli katkılarda bulunduğunu ve Nevşehir'in gelişmesi ve tanıtımı adına başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Sayın Valimize bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra nazik ziyaretleri için de teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Rasim Arı’ya güzel temennilerinden dolayı teşekkür eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş da görev süresi boyunca Nevşehir de güzel dostluklar kurduğunu ve bu dostluk bağlarının bundan sonra da devam edeceğini ifade ederek, Nevşehir in kendisinde güzel anılar bıraktığını belirtti.

Ziyaret sonunda Başkan Rasim Arı, Vali İlhami Aktaş’a hediye takdim ederken, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş da misafirperverliği için Başkan Arı’ya teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.