Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ziyaretlerinde dernek başkanları ve üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Engelli vatandaşlarımızın sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Vali Becel, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti. Vali Becel, GÖR-BİR Dernek Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek, sağlıklı ömürler diledi.

Vali Becel, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Becel, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği (NEYDER) Merkez Başkanlığını ziyaret etti. Vali Becel, ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Karadaş ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Vali Becel, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti. Vali Becel, Dernek Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri sohbet ederek, sağlıklı ömürler diledi.