Her hafta farklı sektördeki esnaf ve sanayi kuruluşlarını ziyaret eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, bu hafta Funny Gıda firmasında temaslarda bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve gıda üzerine üretim yapan Funny Gıda firmasını ziyaret ederek işletmede yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.

Fabrika tesislerinde kahvaltılık gevrek ürünlerin üretim serüvenini izlerken İşletme sahibi Muzaffer Leblebici'den bilgiler alan Vali Sezer Becel, çalışanlara da kolay gelsin dileğinde bulundu.

İnsanoğlunun her an ihtiyaç duyabileceği gıda maddeleri alanında faaliyet gösteren Funny Gıda gibi firmalarımızın ilimiz Nevşehir'de üretim yapmasının uluslararası arenadaki prestij açısından da önemli olduğuna değinen Vali Becel, istihdam ve ihracat rakamlarını da işin içine kattığımızda firmalarımız ile gurur duymamız gerektiğini belirtti.

Muzaffer Leblebici’nin şahsında tüm fabrika çalışanlarına başarılar dilediğini ifade eden Vali Becel, hayırlı ve bol kazançlar temennisinde de bulundu.

Sayın Valimizi ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Funny Gıda Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Muzaffer Leblebici'de ziyaretlerinden dolayı Vali Becel'e teşekkür etti.

Vali Becel'e ziyarette Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt'da eşlik etti.

İl Müdürü Taygurt da yaptığı açıklamasında; "Sayin Valimiz İnci Sezer Becel ile Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren gıda ve kuruyemis üzerine üretim yapan Funny Gıda firmasını ziyaret ederek işletmede yürütülen faaliyetleri yerinde inceledik. Firma ve ürünleri üzerine Bilgi veren Sayın Muzaffer LEBLEBICI beye gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederim." dedi.