Yazıhüyük Belediyesi organizasyonunda düzenlenen yardım kampanyasında hazırlanan 3 TIR yardım konvoyu, deprem bölgesine gönderildi.

 Yazıhüyük kasabasında yüzlerce vatandaş, yardımlarla depremzedelerin imdadına koştu.

Gerçekleştirilen yardım çalışması hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, "Belediye Başkanlığımız koordinasyonunda başlatmış olduğumuz yardım duyurusundan sadece bir saat sonra gelen yardımları, ekiplerimiz tasnif ederek, kolilere koydular. 1 Tır dolusu yardımlar yola çıktı.2. Tır dolusu yardımlar yolda.3.Tır Depomuzda. Bu anlamda bu duyarlılığı gösteren bütün Yazıhüyüklüler'e çok teşekkür ediyorum. Allah, "siz değerli halkımızdan binlerce kez razı olsun. ayrıca yardım çalışmasında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ALLAH Aziz Milletimize zeval vermesin inşallah...." dedi.

Yazıhüyük Belediyesi tarafından düzenlenen kampanyada depremzedeler için hazırlanan kolilerde; "Afat Elbiseleri, Tepe Lambaları, El Fenerleri , ısıtıcılar, Sayısızca Yardım kolileri, Battaniyeler, Çocuk bezleri gibi önemli yardım malzemeleri bulunuyor..."