Türkiye Yol-İş Sendikası Nevşehir Baş Temsilciği ve Türk-İş Nevşehir İl Temsilciliğine atanan Ersin Dörtkol beraberinde, Temsilci Murat Akşahin, Ethem Ballı ve Kayseri 2 nolu Şube Başkanı Yaşar Durak Ayerden Türkiye YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı ve Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Mali Sekreteri  Ramazan Ağar'ı Genel merkezde makamında ziyaret ettiler.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Ağar, Türkiye Yol-İş Sendikası Nevşehir Baş Temsilcisi Ersin Dörtkol ve yönetimine yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Heyet daha sonra TBMM personeli ve aynı zamanda Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca’yı Gazi Mecliste ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Yol-İş Sendikası Nevşehir Baş Temsilcisi Ersin Dörtkol; " Bugün yönetimimizle birlikte Ankara'da Yol-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret ettik. Burada Türkiye YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanımız Sayın Ramazan Ağar'ı ziyaret ederek, Şube Başkanımız Yaşar Durak Ayerden ve yöneticilerimizle birlikte istişare toplantısı yaptık. Bu ilk Genel Merkez ziyaretimizde, Genel Başkanımızla hem birebir tanışma şansı yakalayıp hemde oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ben bu vesile ile Genel Başkanımız Ağar'a kabulü ve ilgileri için teşekkür ediyorum." dedi.

Baş Temsilci Ersin Dörtkol, daha sonra Gazi TBMM ziyaret ederek Genç Nevşehirliler kurucu Başkanı Ziya Ağca İle birlikte yapacağımız faaliyetleri değerlendirdik" dedi.