Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun oğlu Emre ve Cemile Topçu, muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun oğlu Emre Topçu, Cemile Kartal ile Göre Düğün Salonunda rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.


Nevşehir'in Göre Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun oğlu Emre Topçu Cemile Kartal ile hayatını birleştirdi. BaşkanTopçu, kendi oğlunun nikâhını kendisi kıydı.

Göre Belediyesi Düğün Salonu hafta sonu Başkan Topçu'nun oğlu emre ve Cemile TOPÇU çiftlerinin Düğün merasiminde 1500-2000 kişilik davetli topluluğunun katılımında büyük bir kalabalığı ağırladı. 

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun oğlu Emre Topçu ile Cemile Kartal düzenlenen düğün töreniyle evlendi. Düğün töreni şimdiye kadar hiç görülmemiş tarihi büyük bir kalabalığa sahne olurken, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.M.Ali Tanrıver,Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Göre Belde Başkanı Necip Subaşı,Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Musa Ertaş, Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Belde Belediye Başkanları, daire amirleri ve Göre kasabasından çok sayıda vatandaş akraba ve davetli katıldı.
 



 Başkan Topçu, Oğlunun Nikahını Kıydı

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu oğlunun nikah memurluğunu üstlendi. Çiftin nikah şahitleri ise AK Parti Milletvekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Şifa Çiftçi oldu.

"TAVSİYEM 3 ÇOCUK"

Çiftin evlilik cüzdanını AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan, takdim etti. Feralan, "Cumhurbakanımızın söylediği 3 çocuk söylemini şaka zannetmeyelim. Bende çifte 3 çocuk tavsiyesinde bulunarak tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider de Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Cemile ve Emre TOPÇU çiftlerine Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Törenin bu anında büyük alkış yaşandı.

Düğün töreni masalları aratmadı... 

Bu en mutlu günlerine imza atan Cemile ve Emre TOPÇU çiftlerinin heyecanı gözlerden kaçmadı
Nikah memuru aynı zamanda damadın babası olan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek onları hiç yalnız bırakmadı.

Göre Belediye Başkanı Sayın Mustafa Topçu www.fibhaber.com a yapmış olduğu özel açıklamalarında bu en mutlu günümüzde bizleri onurlandıran ve yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum,Allah hepsinden razı olsun dedi..

Göre kasabasında iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren muhteşem Düğün, sanatçı Muammer Ünal'ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarıyla gece geç saatlere kadar devam etti. Davetliler Düğün boyunca sahneyi hiç boş bırakmazlarken gönüllerince eğlendiler

Göre Düğün Salonu tamamen bayanlar ve çocuklarla dolunca Bahçe kısmında erkekler kendilerine ayrılan yerde oturdular.
Düğünde salon kısmında olduğu gibi bahçesindede renkli görüntüler vardı...Göreli Değerli İş Adamı Musa Ertaş'ın başını çektiği ekiple Davul zurna eşliğinde Halaylar çekildi... Halayda Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'te yer aldı...

Göre Belediyesi Düğün Salonunda binlerce davetlinin katılımlarında gerçekleştirilen Cemile ve Emre TOPÇU çiftlerinin bu muhteşem düğünü tüm davetlilerden büyük takdir toplarken TOPÇU ve KARTAL Aileleri düğün süresince hiç oturmayıp, gelen davetlileri karşılayarak onlara en güzel şekilde ağırladılar...


Çift düğün pastasını keserken havai fişek gösterileri Göre kasabası semalarında ışık ve renk cümbüşü görüldü.  


Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle Göre'de şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumları bu ihtişamlı düğünü unutulmazlar arasında yer aldı.

FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Cemile ve Emre TOPÇU Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444
nevsehirorganizayon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu
Gelin Masası
Kamera Fotoğraf çekimleri
Masa-Sandalye Giydirme
Ses sistemi
Işık Sistemi
Orkestra
Palyaço
Animatörler
İlahi Grubu
Şamdan
Davetiye
Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın. ALO :0 384 212 9 444
Yayıncı FİB Haber