Gülşehir Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında kitap okuma alışkanlığının arttırılması mahiyetinde düzenlediği Gülşehir "1. Mantarkaya Kitap Günleri" fuarı’nın açılışı yapıldı.

Gülşehir Belediyesi himâyelerinde 22-23-24 MAYIS tarihlerinde Belediye Binası altındaki Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 1. Mantarkaya Kitap Günleri açılışına Gülşehir İlçe Kaymakamı Salih Gültekin, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik, birim müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Başkan Erkan Çiftci: "1. Mantarkaya Kitap Günleri Açılışını Gerçekleştirdik"

Kitap günleri fuarının hayırlı olması temennisinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, "Bizleri açılışımızda yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamım Sayın Salih Gültekin’e , İlçe Milli Eğitim Müdürüm Sayın Resul Çevik’e ve bütün öğrencilerimize,hemşehrilerimize teşekkür ederim." dedi.

Başkan Erkan Çiftci; "10 Bin yakın eserin sergileneceği, Kum sanatı gösterisi, şiir dinletisi ve Yazarlarla söyleşilerin yapılacağı Kitap Günleri proğramımıza tüm kitap severleri bekliyoruz" dedi.

Fuara katılan Gülşehir İlçe Kaymakamı Salih Gültekin, “Düzenlenen etkinlik için başkanımız Erkan Çiftci'ye teşekkür ediyorum. Okurlarımız ve öğrencilerimiz için yararlı bir etkinlik olacağını umuyorum. İnsanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması açısından bu tür etkinliklerin sayısının arttırılması gerektiğine inanıyorum.” dedi.

Kapadokya bölgesinin en büyük kitap organizasyonu olarak gösterilen Gülşehir "1. Mantarkaya Kitap Günleri" fuarı 24 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacağı belirtildi.

Editör: Fikret Capacı