Nevşehir Belediyesi 18 yaşına giren gençlerin doğum günlerini evlerine gönderdiği pasta ve çeşitli hediyeler ile kutluyor. Bu kapsamda bugün Turkuaz Masa sorumlusu Mustafa Şekerli, 18 yaşına giren ve hayvancılık işi ile uğraşan Hayati Yurdusev'i çalıştığı mandırada ziyaret ederek sürpriz yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın selamını ileten Turkuaz Masa sorumlusu Mustafa Şekerli, Alacaşar yolu üzerindeki mandıra'da ziyaret ettikleri ve 18 yaşına giren Hayati Yurdusev'in doğum gününü tebrik ederek yeni yaşını yanlarında getirdikleri doğum günü pasatasıyla kutladılar. 

Şekerli; "Kardeşimizin doğum günü olunca yer zaman mekan fark etmez. Nevsehir Belediyesi Turkuaz Masa olarak nice sağlıklı mutlu yaşlar dileriz." dedi. 

Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa ekiplerini doğum günü pastasıyla karşısında gören ve çok mutlu olduğunu belirten Hayati, “Kendim ve yaşıtlarım için hayırlı bir ömür diledim. Belediye Başkanımız Mehmet Savran'a teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin” dedi ekibe teşekkür edip mumları üfledi.

FİB Haber Merkezi olarak bizde Hayati Yurdusev'i tebrik ediyor yeni yaşını kutluyoruz.

18 Yaşına Giren Gençlerin Doğum Günü Pastası Nevşehir Belediyesi’nden..

Nevşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, Nevşehir il merkezinde yaşayan 15-18 yaş grubundaki dileyen tüm gençler, Nevşehir Belediyesi’nin www.nevsehir.bel.tr adresindeki Hızlı Menü içerisinde yer alan “18 Yaşındayım” sayfasına girip ilgili formu dolduruyor.

Sistemde isim-soy isim, doğum günü tarihleri ve iletişim bilgileri kayıt altına alınan gençler için 18 yaşına girdikleri gün doğum günü pastaları hazırlanıyor.

Hazırlanan doğum günü pastası ve sürpriz hediyeler 18 yaşına giren gençlerin doğum günlerinde Turkuaz Masa görevlilerince adreslerine ulaştırılıyor.