Çocuklarımıza doğru eğitim kanallarına yönlendirerek onarlın hayata bir sıfır önde başlamalarını sağlamamız mümkün. Özel okullar bu anlamda oldukça yararlı olan birimlerdir. Hem pozitif bilim kaynakları hem de manevi değer bütünlüğünün kazanılmasında yarar sağlayan bu okullar ayrıca eğitimi ilgi alanlarına göre vererek çocukların gereksiz yere başka branşlar ile zaman geçirmesinin de önüne geçer. Bu sayede daha başarılı ve mesleğini severek yapan bireyler elde etmiş oluruzÖzel kolej olarak nitelendirilen okullar belli alt yapı ve personelle sahip olup aynı zamanda kişisel gelişim açısından da çocuklara fayda sağlayacak özellikleri ile ilgi çekiyor.

Ankara koleji olarak akla gelen ilk özel okul ise Özel Ceceli okullarıdır. Özel Ceceli okulları, kolejler sıralamasında üst bölümlerinde yer almasının yanı sıra vermiş olduğu eğitim ve manevi değerlere katkılarından dolayı da birçok veli tarafından öncelikli yer teşkil eden birimdir. Okulla ceceli.k12.tr adresi aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Özel Ceceli Okullarında Sağlanan Eğitim Ayrıcalıkları
Özel Ceceli okulları faaliyet alanları anaokulundan başlamak üzer lise eğitimine kadar çocuklara iyi bir alt yapı oluşturma gayesi güder. Bu hizmetler sonrasında alınan eğitim bütünlüğü ile çocuklar daha kaliteli ve daha arzu ettikleri bölümlerde yüksek eğitim alıp, mesleklerinde başarılı olurlar. Bu özellikleri itibariyle Ankara kolejler arasında en çok tercih edilen ve en çok önerilen okulun Ceceli Okulları olduğunu söylemek mümkün.
Özel Ceceli okullarında dil, sanat, spor alanlarının yanı sıra öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen ulusal projeler ve gelenekselleşmiş çeşitli aktiviteleri bulunmaktadır. Böylece hem eğitim alırken hem de eğlenceli vakit geçirilmesi sağlanabiliyor.
Özel Ceceli okulları sorumluluk sahibi ve kendine güven duyan bir nesil yetiştirilmesine katkıda bulunmak için eğitim alanında farklılıklara ve farkındalıklara imza atıyor. Birçok hizmeti belgelenmiş olan okulun değer yargıları ve kaliteli yaklaşımı da bu okulla duyulan ilgilinin temelini yansıtıyor.
Özel Ceceli okulları kayıt yaptırmak için ön kayıt başvuru formunu sitesine giriş yaparak doldurabilirsiniz. Bu ön başvurunuzun akabinde değerlendireme yapılarak size dönüş yapılacaktır.Özel Ceceli okullu hakkında bilgi sahibi olmak ve okullun öğrencilere olan katkısı ile ilgili bilgi almak için www.ceceli.k12.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu adres aracılığı ile ön başvuru formunu da hemen doldurma şansınız bulunuyor.