Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, FİB Haber.com Bürosu'nu ziyaret ederek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Esnaf Kefalet Kooperatif Müdürü Ömür Tunç'unda eşlik ettiği ziyarette FİB Haber Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüşen Başkan Korkutmaz, gazetemiz çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına basının her zaman kendilerine destek verdiğini ifade eden Başkan Erdoğan Korkutmaz, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

KORKUTMAZ, "GAZETECİLİK ÇOK KUTSAL BİR MESLEKTİR"

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Gazetecilik çok kutsal bir meslektir. Kıymetli basın mensuplarımızın, zaman mefhumu olmaksızın yürüttükleri mücadele, sarf ettikleri emek takdirle karşılanmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle kamu yararı gözeterek emek veren; uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden fedakârca çalışan, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen tüm basın mensuplarımızın ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş basın emekçilerine Allah’tan rahmet diliyor, görevlerini özveri ile sürdüren gazetecilerimizin meslek hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu mmenuniyeti dile getiren gazetemiz FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı’da, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz ve Kooperatif Müdürü Ömür Tunç'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.