Subaşı Ailesinin evlatları Hasan Subaşı, Temur Ailesinin biricik kızları Hatice Temur ile bu hafta sonu Göre Düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdi...

Hatice ve Hasan Subaşı çifti bu en mutlu günlerinde, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı, ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ertaş, TELEKOM'dan emekli Ali Osman Subaşı ile Nevşehir ve Göre kasabasından katılan her iki ailenin eş dost ve akrabaları ile çok sayıda davetliler yalnız bırakmadılar.

Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında düzenlenen düğün merasiminde Hatice ve Hasan Subaşı çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu kıyarken, nikâh şahitliklerini ise AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Necip Subaşı, Mustafa Temur, Alper Sucu ve Altan Sucu birlikte yaptı. 

Subaşı çiftinin nikahını kıyan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu; "Yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Çiftin şahitliğini yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; “Nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” diyerek, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti...

Davetlileri kapıda karşılayan Subaşı ve Temur aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Günün kahramanları Hatice ve Hasan Subaşı çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

Rüya gibi geçen düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası Ahmet Subaşı, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Hasan ile değerli kızım Hatice'nin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB Ajans Organizasyon olarak hayatlarını birleştiren Hatice & Hasan Subaşı genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı