Kitap Kafe olarak Nevşehir'de ilk olma özelliği taşıyan "Nar Kitap Kafe" 6 Kasım’da halkımızın hizmetine giriyor.

Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesi 225. Sokak da ki adresinde İnceler Medikal Genel Müdürü Mehmet İNCE tarafından yapımı tamamlanan "Nar Kitap Kafe", 6 Kasım’da açılacak.



KİTAP KAFE KENTTE BİR İLK

Kitapseverlerin hem çaylarını yudumlayabileceği hem de kitaplarını sakin bir ortamda okuyabileceği şekilde özenle tasarlanan Nar Kitap Kafe “Nevşehir'de ilk olma özelliği taşıyor. Nevşehirlilerin hizmetine girmek için artık gün sayan Nar Kitap Cafe konseptiyle Nevşehir'de önemli bir boşluğuda doldurması bekleniyor.


NEVŞEHİR'E ARTI DEĞER KATACAK

Kitap Kafe olarak ilk olma özelliği taşıyan Nar Kitap Kafe Nevşehir halkının kültür ve sanat gelişimine katkıda bulunacak. 

Ankara Ostim Organize Sanayi Bölgesinde Tıbbi Cihaz Üretimi yapan İnceler Medikal Genel Müdürü SN Mehmet İNCE ,"Sosyal yapılanmayı destekleme adına ‘Bir Ülkenin Hiç Kuşkusuz Milli Serveti Kitaplarıdır’ diyerek, Nevşehir’li hemşehrilerimize, çok kıymetli akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve geleceğimizin mimarı çocuklarımıza, her yönden fayda sağlamak ve huzurlu bir ortam oluşturmak için yola çıkmış bulunmaktadır. Huzur’un, dost tadında muhabbetin yeni adresi Nar Kitap Kafe’nin açılışına tüm kitap ve muhabbet sever halkımızı bekliyoruz" dedi.

Nar Kitap Kafe'de sizler için hazırladığımız okul öncesi bölümümüzde eğitici ve eğlenceli oyuncaklar, rengârenk macera dolu kitaplar ile sizleri bekliyoruz.



Nar Kitap Kafe Açılıyor!...

Milli Eğitim Bakanlığı Devlet Kitapları bünyesinde Nevşehir’e uzun yıllar hizmet eden Saygıdeğer Babam Sn. Şakir İNCE ile birlikte ilimize güzel bir hizmet olacağını düşünerek açtığımız Nar Kitap Kafe'nin 6 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan açılışına tüm Nevşehirli hemşerilerimizi bekliyoruz.

Ayrıca, Talha Bora Öge'nin şiirleriyle renklendireceği açılışımıza hepiniz davetlisiniz mutlaka bekliyorum.

Saygılarımla,
Mehmet İNCE


Nar Kitap Kafe İletişim Bilgileri

Adres: Güzel Yurt Mahallesi 225. Sokak No: 4 Nevşehir
Tel: (0 384) 212 99 80
Web: www.narkitapkafe.com