Kahvaltı, günün en değerli öğünü olmasının yanı sıra tam bir keyif meselesidir. Hani bir söz vardır, “Güne nasıl başlarsan öyle gider” diye, iyi bir kahvaltıyla başlanan gün de enerji ve moral depolar içimizde. İşte şimdi kahvaltın keyfini, Nevşehir'de Aksoylar Cafe Kahvaltı Salonun'da çıkarın

Nevşehir'de, hem hesaplı, hem lezzetli ,hemde eğlenceli bir hafta sonu kahvaltısı keyfi için sizleri Aksoylar Cafe Kahvaltı Salonuna bekliyoruz...

Kahvaltıda Neler Var? Neler Yok ki...

Tamamen organik kahvaltı masamızda çaylar kahvaltımızın baş tacı ve yanında sıcacık organik köy sütü, hamur İşi, köy yumurtası, kızartma, ayvalık siyah zeytin, Ayvalık yeşil kırık zeytin, Nevşehir tulum çömlek peynir, salamura peynir, Bergama tulum peynir, haşlanmış organik köy yumurtası ,Yeşillik tabağı, Söğüş tabağı, organik süt reçeli, anzer balı,organik Kars tereyağı, el yapımı kaymak, Pisi, el yapımı sucuk içi, menemen, Bazlama ekmeği, karışık kızartma, Sigara böreği sofra bezi üzerinde sini içinde servis ediyoruz.

Kahvaltı sonrası üzerine sıcacık bir Türk kahvesi ve buz gibi karpuz ikramı...

Daha ne olsun? Sağlık olsun, Şifa olsun, Afiyet olsun!...

Çıkın çıkın gelin organik kahvaltının tadına varın...

Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, Aksoylar Cafe Kahvaltı Salonun'da lezzetler ef-sa-ne! Hizmet ise şa-ha-ne...!

Hem gözünüz hem mideniz doysun... 

Aradığın tüm lezzetleri fazlası ile bulacağın zengin menüsü ile birbirinden özel lezzetler masanı süsleyecek, her sabah lezzet dolu saatler yaşanacak. Sevdiklerinle birlikte olmanın hazzını hakiki bir kahvaltı ile çıkarmak için bu fırsatı kaçırma!

Nevşehir 2000 Evler mahallesi, Şehit Polis Murat Hamleci Sokak No:12 43/B adresinde hizmet veren Aksoylar Cafe & Kahvaltı, nezih ve ferah ortamıyla her yönüyle benzersiz ve sıradışı mekanımızı Ailenizle, dostlarınızla ve sevdiklerinizle keşfetmek için hepinizi bekliyoruz.

"Aksoylar Cafe & Kahvaltı"

Adres: 2000 Evler Mahallesi Şehit Polis Murat Hamleci Sokak No:12 43/B NEVŞEHİR

Rezervasyon Telefon : 0 544 446 38 50 

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz... Hepinizi mekanımıza bekliyoruz!