Sevgililer Günü nedeniyle Nevşehir'de başta çiçekçiler olmak üzere hediyelik eşya mağazalarında tatlı bir telaş yaşanıyor.
 
14 Şubat Pazartesi günü kutlanacak Sevgililer Günü nedeniyle Nevşehir'de Sevgi Çiçekçilik vitrinlerini rengârenk çiçeklerle süslerken, sevgililerine bir demet çiçek almak isteyen Nevşehirliler, siparişlerini şimdiden vermeye başladı.
 
Nevşehir'de çiçeğin sanatla buluştuğu Sevgi Çiçekçilik sahibi Vahap Akar, Sevgililer Günü için hazırlanan çiçek aranjmanları ile sevdiğiniz kişinin gönlünü bir kez daha çalabilirsiniz. Sevgililer Günü’nde en fazla talep, sevginin sembolü olan kırmızı güldür. Sevgililer Günü çiçekleri ile siz de biricik aşkınızı mutlu edin. Sevgililerini sevindirmek isteyen herkesin bütçesine uygun bir çiçek mutlaka vardır. Çiçeği, internet üzerinden değil; Çiçekçiden, görerek alın. Sözle Anlatamadığınız bazı duyguları çiçekler daha güzel Anlatır.” dedi.

 

Tüm sevgililerin “Sevgililer Günü” kutlu olsun.

Akar, Sevgi Çiçekçilik'te 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanyaların ve çok özel hediyelik eşyaların da bulunduğunu belirterek; “Duygularınızı en iyi şekilde ifade etmek için yanınızdayız. Gerek çiçeklerimizle gerekse hediyelik eşyalarımızla üstün hizmet kalitesi sunmaya çalışıyoruz. Sadece 14 Şubat için yada özel günler için değil, her zaman vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz.

14 Şubat sevgililer gününde duygularını en iyi şekilde ifade etmek isteyenlerin Nevşehir Camicedit mahallesi Lale Caddesi Belediye yolu Nissara AVM karşısındaki dükkanımıza gelmeleri ya da 0 531 844 87 29 – 0 384 213 33 53 numaralı telefonları aramaları yeterli olacaktır. 14 Şubat Sevgililer gününün, mutlu sevgililerimiz için daha umutlu bir gelecek olmasını dileriz…”ifadelerine yer verdi.

SEVGİ ÇİÇEKÇİLİK SİPARİŞ HATTI:  0 531 844 87 29

Tel: 0 384 213 33 53

web: www.cicekfilosu.com