AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Derinkuyu ilçesi ziyaretleri kapsamında Yazıhüyük beldesi ile Suvermez, Güneyce, Til ve Kuyulutatlar köylerini ziyaret etti.

Milletvekili Özgün yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; 

"Suvermez, Güneyce, Til ve Kuyulutatlar köylerini ziyaret ettik. Burada köy kahvesinde hemşehrilerimizi dinledik, yaşanan afet sonrasında yaraların sarılması için yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk." dedi. 

MİLLETVEKİLİ ÖZGÜN DERİNKUYU'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Milletvekili Özgün ; "Derinkuyu İlçemizdeyiz. Derinkuyu İlçemizde yapımı devam eden sanayi sitesinde Belediye Başkanımız Bülent Aksoy ile incelemelerde bulunduk. Son olarak Yazıhöyük Beldemizdeyiz. Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar beyefendiye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Nevşehir'de Derinkuyu ilçesinin tarımsal üretimde önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Özgün, şunları bildirdi:

"Şehrimizin faydasına olacak, değer katacak her projenin takipçisi olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Sorunları çözmeyi de ödev biliyoruz. Tarımsal kalkınmayı önemsiyoruz. Çiftçilerimiz, gıda üretimi, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı ve tarımsal kalkınmamızın temel taşlarıdır. Bugün ziyaretlerimizde Derinkuyu ilçemizdeki çiftçilerimizi dinledik. Bakanlık bazında sorunlara yerinde çözümü için notlarımızı aldık. Köylerimize ve çiftçilerimize yaptığımız ziyaretlere devam edeceğiz." dedi.

Milletvekili Özgün'e ziyaretlerinde eşlik eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da; "Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün ve teşkilatımız ile birlikte Küçük sanayi sitesi ve kaymakamlık lojmanlanında incelemerde bulunduktan sonra Belde ve köy ziyaretlerini gerçekleştirdik. Güzel yarınlar için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz." dedi.