Nar Belediyesi tarafından kültürel faaliyetler kapsamında düzenlenen programda anneler, ıhlara vadisini gezdiler.

2 Yıldır Anneler gününü gelenekselleştiren Nar Belediyesi'nin bu yıl düzenlediği Ihlara vadisi gezisi de büyük ilgi gördü. Yaklaşık 120 kişilik bayan grubun katıldığı gezi sonrası annelere 1 yıllık müze kartı hediye edildi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamada; "Rutin belediyecilik hizmetlerimizi yerine getirirken insana, insanların gönüllerine dokunacak projelere de imza atmayı kendimize görev bildik. Bu yönde de önceliğimiz analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz... 14 Mayıs Anneler günü münasebetiyle geçtiğimiz sene Çanakkale programımız olmuştu bu yılda annelerimize Ihlara vadisi gezisi düzenledik. Bu gezi ile hem bölgemizi tanımayı hemde tarihi ve doğal güzellikleri ile değerlerimize sahip çıkarak bu zenginlikleri, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmayı amaçlıyoruz” dedi.

Her yaştan ve her kesimden insanlara yönelik kültür gezilerinin devam edeceğini belirten Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, "Doğumumuzdan itibaren desteklerini bizlerden esirgemeyen, hayatımızın her aşamasında yanımızda olan cennet kokusu annelerimiz için ne yapsak az. Onların hayır duaları çalışma azmimize güç katıyor. Bu vesile ile başta kendi canım annem olmak üzere tüm annelerimizin günün kutluorum. Nar Belediyesi olarak özellikle kadınlara yönelik kültürel gezilerimiz bundan sonrada sürecek." ifadelerinde bulundu.

Geziye katılan anneler ise, "Belediye Başkanımızın sayesinde bugün Ihlara Vadisi'ni gezdik. Her şey çok güzel ve keyifliydi. Burayı görmekle çok mutlu olduk. Bizlere bu imkanı tanıyan Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özçelik'e teşekkür ediyoruz" dediler.