Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 27/01/2023 tarihinde Dernek Binasında Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir GİZLİGİDER'i ağırladı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Ebubekir GİZLİGİDER, Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile bir araya gelerek Şehrimizin Tarım Sanayi iş birliği içerisindeki gücünün artması ve birlikte proje ve çalışmalar yürütmek için ihtiyaç analizleri ve talepleri göz önünde bulundurulması ve desteklerinin beklenildiği konularında görüşmeler yapılarak dosya takdim edildi.

NESİAD Başkanı Mustafa ERTAŞ, Başkan Yardımcısı Mehmet KAHRAMAN ve Tarım Komitesi Başkanı Abdullah KAHVECİ, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Ebubekir GİZLİGİDER'E katılımları için ve Kozaklı Jeotermal Sera TDİOSB'nin Nevşehir Kozaklı İlçesine yapılması, Tarım Fuarların düzenlenmesi konularda yardımcı olduğu için teşekkür etti. Bakan Yardımcısı Sn. Ebubekir GİZLİGİDER ise yaptığı programlar ve işlemler hakkında bilgiler verdi. Nevşehir'in daha fazla tarım ve sanayi faaliyetlerinin arttırılması gerektiğini vurguladı. 

NESİAD Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Tarım Komite Başkanı GİZLİGİDER'e plaket takdim etti.