“Diyarbakır Anneleri Evlat Nöbeti Çalıştayı”, “Sessiz Direnişin Sembolü Diyarbakır Anneleri" Sempozyumu ile gelişmeye devam ediyor. 

 “Sessiz Direnişin Sembolü Diyarbakır Anneleri" sempozyumu programına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "İletişim Başkanımız Sn. Prof. Dr. Fahrettin Altun Beyefendilere düzenlemiş olduğumuz çalıştaya destekleri için Çalıştay Koordinatörümüz Sn. Prof. Dr. Adem Palabıyık Hocamızla teşekkür edip; uluslararası yeni çalıştay projelerimizi de hep birlikte istişare ettik. Emeği geçen herkese teşekkür." dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasının devamında; "Bugün İletişim Başkanlığımız SETA ile birlikte Diyarbakır Annelerinin evlatlarına kavuşmak için ortaya koydukları güçlü direnişi ele alınacağı “Sessiz Direnişin Sembolü Diyarbakır Anneleri" sempozyumunu düzenliyor. Diyarbakır Annelerinin kutlu mücadelesini her platformda destekliyor ve selamlıyoruz. 17-18 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul ve Diyarbakır’da düzenlediğimiz çalıştayda emeklerini esirgemeyen kıymetli katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.