AK Parti Nevşehir İl Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Damat İbrahimpaşa Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Ali Kemikkıran'ın tek aday olduğu kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferansla katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nda yeni dönem!

Kongrede konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, şunları söyledi: “Ben dahil burada bulunan her bir arkadaşımın en büyük meselesi sorumluluğunu üstlendiğimiz bu kutlu davaya hizmet etmek ve milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bu şiar ile yılmadan, yorulmadan aşk ile çalışacağız. 18 yıldır bizi iktidara getiren milletimize bu bizim vefa borcumuzdur. Hakk’ın ve halkın rızasını kazanacak işler yapmaya devam ettiğimiz sürece daha nice 18 yıllar göreceğimize inancımız tamdır.  

AK Partimizin en büyük özelliği sürekli kendini yenileme, tazeleme, büyütme ve geliştirme yeteneğine sahip olmasıdır. Kongremizle birlikte aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız ile ailemizi daha da büyüterek, millete hizmet yolunda yeni gelişmelere adımlar atacağız.  

Kemikkıran: "Türkiye’nin yarını bugünden daha müreffeh olacak"

Partimizin kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş hiç bir arkadaşımızı bu güzel ailenin dışında bırakmayarak, ahde vefayı asla ihmal etmeyeceğiz. Sayın cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda hep birlikte  milletimiz için çalışacağız. 

AK parti yolu milletin yolu, davası milletin davası, gücü milletin gücüdür. Bize düşen görev bu tabloyu daha da ileriye taşımaktır. AK Parti artık 780 bin kilometrelik coğrafyaya değil, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize el uzatmakta, nerede bir madur ve mazlum varsa derdine derman olmaktadır. Türkiye’nin yarını bugünden daha müreffeh olacak, Türkiye’nin yarını bugünden daha gelişmiş olacak, çocuklarımız bugünden daha mutlu olacak inşallah. Bu vesile ile kongremizin Nevşehir'imize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" ifadelerinde bulundu.

AK Parti'nin Nevşehir'de 8. İl Başkanı Ali Kemikkıran oldu...

AK Parti Önceki dönem Nevşehir İl Başkanları sırasıyla Hasan Ünver, Zafer İnanır, A. Erdal Feralan, E. Erkut, Kazım Sunar, Mehmet Ali Tanrıver ve M.R.Yanar'dan sonra AK Parti'nin Nevşehir'de 8. İl Başkanı Ali Kemikkıran olarak tescillendi.

İşte Nevşehir'de İl Başkanı görevinde bulunan isimler, eğitimleri ve meslekleri;

1) Hasan Ünver - (Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu - Gazeteci), 

2) Zafer İnanır -  (Marmara Üniversitesi'de Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü okudu - İş Adamı)

3) A.Erdal Feralan - (İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi- İş Adamı)

4) Ersan Erkut - ( SMMM)

5) Kazım Sunar - (Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu - Hakim)

6) Mehmet Ali Tanrıver - ( İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu - Avukat)

7) Mustafa Rauf Yanar - ( Atılım Üniversitesi'de Hukuk Fakültesi okudu - Avukat)

8) Ali Kemikkıran - (Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)

ALİ KEMİKKIRAN KİMDİR?

1977 yılında Nevşehir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Nevşehir Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1995 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde başladığı üniversite eğitimini 1999 yılında tamamladı.

2000 yılında askerlik hizmetini ifa ettikten sonra 2001 yılında çalışma hayatına Nevşehir’de başladı. Özel sektörde muhasebe müdürü ve yönetici olarak çalıştı. 2011 yılında o zamanki adıyla Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’na bağlı Ahiler Kalkınma Ajansı’nda 1 yıl süreyle görev aldı. 2012 yılından beri Nevşehir sanayisinde demir-metal üzerine faaliyet gösteren bir işletmenin ortağı olarak ticari faaliyeti devam etmekte.

Evli ve 3 çocuk babası. 12/06/2014 tarihinde AK Parti İl Başkan Yardımcılığı, İl Ekonomi İşleri Başkanlığı görevi ifa etti. 6 Ocak 2018 tarihinden beri AK Parti İl Başkan Yardımcılığı, İl Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine devam etmekte...

İŞTE AK PARTİ NEVŞEHİR İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ;

Daha önceki dönemlerde AK Partinin yönetiminde görev alan çok sayıda ismin yeniden görev aldığı İl yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor;   

Yönetim Kurulu Üyeleri; Alper Aydemir, Hülya Belirir, Gözde Türker, Zübeyde Kıratlı, Ergül Korkmazer, Figen Şimşek, Kübra Elaçmaz, Mehmet Selman Kuzay, Osman Vergiveren, Mehmet Cingil, Medet Ay, Fatih İlalan, Haluk Köybaşı, Yasin Ayıkbaba, Serhat Sonugelen, Mustafa Erdoğan, Tevfik Ekici, Salih Açıkgöz, Süleyman Özgün, Nurullah Uzer, Ersin Doğan, Fatih Güneş, Fatih Ceran, İlhan Esenoğlu, Gökmen Yamangil, Gökhan Doğru, Mustafa Doğan, Serhat Cantekin, Ali Rıza Kalcı, Mehmet Topatan, İbrahim Köylü, Ahmet Kutlugün, Ercan Şaban Kolaybulan, Kadir Pınarbaşı, Ömer Uygunol, Savaş Sertbakan, Ergun Elmacı, Semra Sıla Sayın,  

İl Disiplin Kurulu: Murat Özkaya, Sefa Eraslan, Kemal Yurtbilir, Fatih Çiftçi ve Ahmet Özmen  

İl Demokrasi Hakem Kurulu: Taner Güven, Mehmet Yalçın, Kemal Baltacıoğlu 

Büyük Kongre Delege Adayları; Ali Kemikkıran, Ayşe Bilgiç, Furkan Türker, Mehmet Savran, Mustafa Rauf Yanar ve Ferit Yiğitaslan.  

.