ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan en başarılı milletvekilleri araştırmasında, Nevşehir'den TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz listede yer aldı. 

ORC Araştırma Şirketi 2021 yılı için milletvekili performans anketi çalışması yaptı. ORC 02-21 Aralık 2021 tarihleri arasında, 100 bin nüfusun üzerindeki tüm büyükşehir ilçelerinde 12 bin 760 kişi ve 51 il merkezinde 7 bin 426 kişi olmak üzere toplamda 20 bin 186 kişiyle yüz yüze ve çatı yöntemiyle yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı. 

Araştırmanın sonuçlarına göre; TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türkiye'nin en başarılı yedinci milletvekili seçildi.

Araştırmada; ilk sırada İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır (CHP) , ikinci sırada Manisa Milletvekili Özger Özel (CHP), üçüncü sırada Çanakkale Milletvekili Bülent Turan (AK Parti) ve yedinci sırada ise Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz (AK Parti) yer aldı.

Listedeki diğer isimler ve sıralamaları ise şöyle oldu:

2021 Yılının En Başarılı Milletvekilleri  

1- İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır (CHP) %53,1 

2- Manisa Milletvekili Özger Özel (CHP) %52,7 

3- Çanakkale Milletvekili Bülent Turan (AK Parti) %51,9 

4- Manisa Milletvekili Erhan Usta (İYİ Parti) %50,6 

5- Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman (AK Parti) %50,1 

6- Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın (AK Parti) %49,2 

7- Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz (AK Parti) %48,4 

8- Ankara Milletvekili Levent Gök (CHP) %47,2 

9- Mersin Milletvekili Baki Şimşek (MHP) %46,1 

10- Burdur Milletvekili Mehmet Göker (CHP) %45,5

Sonuçların ORC'de yayınlanmasının ardından Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;" Kardeşim dediğim gönül insanı AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz 2021 yılının en başarıları milletvekili olarak ilk 10 girmiştir. Sayın vekilimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Nevşehir'imiz adına Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz...

"2021'İN EN BAŞARILI MİLLETVEKİLLERİ" Siyasi partilerin G. Başkanları ve G. Başkan Yardımcıları sıralamaya dahil edilmemiştir.