Kapadokya'da çekilen bir çok dizi, sinema ve reklam filmlerine profesyonel ekibi ile yıllardır cast casting hizmeti veren Ürgüp'ün gülen yüzü Mustafa Kırboğa, son günlerde 3 sinema filmi ile 1 yeni dizinin daha ekranlara taşınması için yine büyük emek sarf ediyor.

Kapadokya'ya 3 sinema fimiyle 1 dizi geliyor.

Bu sezon iddialı 3 sinema filmi ile 1 yeni dizinin daha başarılı ekipler tarafından Türkiye'nin en önemli Televizyon kanallarında ekrana yansıtılacağını müjdeleyen Kapadokya'nın Turizm Elçisi Mustafa Kırbaoğa, "Pandemi nedeniyle kötü geçen turizm sezonunda sinema ve dizilerin Bölge turizmcisine büyük katkısı olacağını ümit ediyorum" dedi.

Asmalı konak, Dicle, Yer Gõk, Aşk ve onlarca filmi Kapadokya yöresine taşıyan gönül adamı Mustafa Kırboğa'ya Bölge tanıtımına katkıları için teşekkür ediyoruz.

Kapadokya ve Ürgüp'ün gönüllü elçisi Kırboğa'nın şu ana kadar 57 başarı plaketi bulunuyor. Ürgüpte çekilen senaryosu ve yönetmenliği Yılmaz Güney'e ait Acı ve Ağıt filmiyle başladığı sinema sektöründe şuana kadar 300 den fazla sinema, dizi film ve reklam çekimlerinde görev yaptı.