AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnafın kredi taksinin altı aylığına ertelenmesi ve dükkanı kapalı olan esnafın vergi borçlarının ötelenmesi kararı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Halkbank'tan küçük faizli kredi kullanan covid-19 mağduru esnaf ve sanatkarın ödenmeyen kredi borçlarının 6 ay ertelendiğini açıkladı.

Açıkgöz,”Her daim esnafımızın yanındayız”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Resmi gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Halkbank'tan düşük faizli kredi kullanan covid-19 mağduru esnaf ve sanatkarlarımızın ödenmeyen kredi borçları 6 ay erteleniyor. Ekonominin Can damarı esnafımızın her koşulda yanındayız. Hayırlı olsun "dedi

Esnaf ve sanatkarların kredi taksitleri için 6 aylık borç ertelemesi kararının bugün ki Resmi Gazete’de yayımlandığını ifade eden Milletvekili Açıkgöz; "Bu erteleme  kararının esnafımızdaki pandemi hasarına ilaç olacaktır” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Küresel salgın nedeniyle zarar gören esnaf ve sanatkarlarımızın Halkbank’tan TESKOMB kefaletiyle veya doğrudan düşük faizle kullandığı kredi borçlarının 6 ay süreyle ertelenmesi ve yeni kredi kullanımına dair kararı dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a teşekkürlerimizi arz ederiz.Milletimizin partisi AK Parti olarak, dün olduğu gibi her daim esnafımızın, üretecimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Birlikte başaracağız." dedi.