İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren, Nevşehirli Bürokratlar ve İş adamları Derneği Nevşehirli Üniversite öğrencilerine 6.cı yılında da burs verecek.

İstanbul’da yaşayan Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamlarının katılımı ile 2014 yılında kurulan NEVBİAD Derneği 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde  Nevşehirli olup da İstanbul’daki üniversiteleri kazanan ihtiyaç sahibi öğrencilere bu yılda burs vermeyi planlıyor.

Tekin: 'Burs listemize 30 öğrenci daha ekledik...'

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında da dernek olarak ihtiyacı olan öğrencilere burs vereceklerini söyleyen NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, "Nevşehirli ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bu dönem burs listemize 30 öğrencimizi daha ekledik. Burslarımızdan faydalanmak için ihtiyaç sahibi olmak, Nevşehirli olmak ve İstanbul'daki üniversitelerde okuyor olmak yeterli. Burs listemize yeni eklediğimiz yeni 30 öğrencimiz ile birlikte NEVBİAD olarak toplam burs sayımız 150 öğrenciye ulaştı." dedi.

Başkan Tekin, Bu vesile ile, gençlerimizin eğitimleri için bu Bursların bedellerini karşılayan NEVBİAD Yönetim Kurulumuza ve NEVBİAD üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir sevdalısı NEVBİAD Başkanımız Sayın Kazım Tekin ve ekibine teşekkür ediyoruz.