Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi’nde Nevşehirli Baykar Uçak Mühendisi Tarık Kesekçi'nin adı verilen Bilim Atölyesi, Bilgisayar Laboratuvarı, Müzik Sınıfı, Görsel Sanatlar Sınıfı ve Okçuluk Sınıfının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Milletvekili Yücel Menekşe, Milli Eğitim Müdürü Memet Polat,  İl Gençlik ve Spor Müdürü Muhsin Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Merhum Tarık Kesekci'nin annesi Beyhan ve babası Salim Kesekci ile okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açıkgöz; "TEKNOFEST kuşağımız; merhum Tarık Kesekçi kardeşimizin başarılı mühendisliği izinde… "

Açılış töreni sonrası AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi Bilim Atölyesi, Bilgisayar Laboratuvarı, Müzik Sınıfı, Görsel Sanatlar Sınıfı ve Okçuluk Sınıfı açılışımızı hazirunumuzla gerçekleştirdik. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.
Marka şehir Nevşehir, eğitimdeki çıtasını gün geçtikçe yükseltiyor. Evlatlarımızın eğitim aşkı, azmi ve okullarımızın altyapı imkanlarının fazlalaşmasıyla hakettimiz başarıyı Nevşehir’de kalıcı hale getireceğiz. 

Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz, evladımız, merhum Tarık Kesekçi’yi bu vesileyle bir kez daha hayır ve minnetle yâd ediyoruz. Fedakar ailesinden de merhum kardeşimizden de Allah, razı olsun. 

İlim ve bilimin yanında gençlerimiz sporda da iddialı, gençlerimizle spor etkinliğimiz görülmeye değerdi. 

Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisemiz.. Merhum Tarık Kesekçi kardeşimizin adının verildiği Bilim Atölyesi, Bilgisayar Lab., Müzik-Görsel San. ve Okçuluk Sınıfı açılışımızı kıymetli annesi,baba ve hazirunumuzla gerçekleştirdik. Nice Tarıklar yetiştirmemiz umuduyla.." dedi.