Nevşehir'de motosikletin bisikletle çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Nevşehir merkez 2000 Evler mahallesi Zübeyde hanım caddesi yaya geçidi üzerinde meydana gelen kazada Bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve oğluna motosiklet çarptı.

Kazada bisikletli anne ve oğlu ile motorsiklet sürücüsü yaralandı. Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mahalle sakini vatandaşlar tepkili...

Nevşehirli Vatandaşlar 'Ölüm Yolu'na Tepkili!

Son zamanlarda bir çok kazanın ortak adresi olarak gösterilen ve bu yüzdende Nevşehir Ölüm Kavşağı olarak tanımlanan 2000 evler mahallesi Zübeyde hanım caddesi üzerinde hemen her gün meydana gelen yeni kazalar insan hayatı bu kadar ucuz mu dedirtti.

Vatandaşlar otomobil ve motosiklet sürücüleri Avanos yolu Nevşehir merkez 2000 Evler mahallesi Zübeyde hanım caddesi üzerinde yaşanan kazalar nedeniyle şimdiye kadar bir çok canlar yandı. Gerek ölümlü gerekse yaralanmalı bir çok kazanın yaşandığı bu yola acilen çözüm beklediklerini ifade eden vatandaşlar yetkilileri göreve davet ettiler.

Bu yolu kullanan araçların çok hızlı olduğunu ifade eden mahalle sakini vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde balkona cama çıkmaya dahi korkuyoruz. Zübeyde hanım caddesi adeta yarış pistine döndü. Hergün bir kaza oluyor. Daha kaç canlar yanacak diyerek tepkilerini dile getirdiler...