Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem Nevşehir'den de hissedildi.Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de meydana gelen deprem Özellikle Avanos, Ürgüp, Gülşehir ve Kozaklı ilçeleriyle Nevşehir merkez başta olmak üzere diğer çevre illerden de hissedildi.

AFAD depremin merkez üssünün Sarıoğlan ilçesi olduğunu duyurdu. 

AFAD'ın açıklamasına göre, Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesinde 4.9 şiddetinde oluşan ve Nevşehir' de hissedilen deprem, kısa süreli paniğe yol açtı. 

AFAD, Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesindeki 4.9 şiddetinde depremin yerin 1,4 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. 

Öte yandan deprem sonrası Kayseri'de bir çok işyerinin alarmları çaldı. Bazı vatandaşlar ise gecenin soğuğunda kendilerini dışarı attı.

Deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kendilerine ulaşan olumsuz bir haber olmadığını belirterek; "Merkez üssü Sarıoğlan olan 4.9 şiddetinde bir depremi şehrimizde yaşadık. Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Şu an için elimize ulaşan olumsuz bir haber yok. Rabbim bizleri her türlü afetlerden korusun" dedi.