İki farklı kazada AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve TBMM İdare Amiri, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Niğde-Adana arasında yoğun kar yağışının olduğu bölgede trafik kazası geçirdiler.

İlk kaza, Niğde ile Adana yolu arası Pozantı yakınlarında meydana geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve danışmanı Yasin Ödünçalmaz'ın içerisinde bulunduğu otomobil yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kaza yaptı. Neyseki kazada Nevşehir Milletvekili Menekşe ve danışmanı Ödünçalmaz kazayı yara almadan hafif atlattı.

FİB Haber.Com ailesi olarak kendisi arayarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, durumunun çok iyi olduğunu ve evinde istirahat ettiğini söyleyerek, arayan soran tüm Nevşehirli hemşehrilerimizden Allah razı olsun" dedi...

Milletvekili Menekşe açıklamasında; "Bugün Niğde-Adana Otoyolu Pozantı mevkiindeki yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle geçirmiş olduğumuz maddi hasarlı kazadan yara almadan sağlıklı bir şekilde kurtulduk. Danışmanım Yasin Ödüçalmaz ile birlikte genel sağlık durumumuz gayet iyi... Hastanede yapılan kontroller sonrası evimizde  birkaç gün istirahat edeceğiz." dedi.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara ayrıca teşekkür eden Milletvekili Menekşe, "Yaptığımız kazanın haberini alır almaz bizlerin sağlık durumunu merak ederek arayan, mesaj atan, yanımızda olan ve geçmiş olsun dileklerini bizlere ileten başta devlet erkanımız olmak üzere Milletvekili arkadaşlarıma, bürokratlarımıza ve en önemlisi şimdiye kadar bizim her zaman yanlarında olduğumuz ve bu zor günümüzde bizlerin yanında olan başımızın tacı Nevşehirli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bütün kazalardan muhafaza eylesin inşallah.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, kazanın haberini alır almaz Milletvekili Menekşe'yi telefonla arayarak durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz; "Niğde yolunda kaza yapan Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve Antep vekilimiz Ali Şahin beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim esirgemiş büyük geçmiş olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da; "Niğde Gaziantep otoyolunda yoğun kar yağışı nedeniyle kaza yapan kıymetli ağabeyim Milletvekilimiz Sayın Yücel Menekşe Gaziantep Vekilimiz Sayın Ali Şahin ve Vekilimizin danışmanı Yasin Ödüçalmaz kardeşime geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
Rabbim beterinden korusun inşallah." dedi.

Diğer bir kaza ise; TBMM İdare Amiri, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'in olduğu otomobil, Niğde-Adana arasında yoğun kar yağışının olduğu bölgede trafik kazası yaptı.

Kazanın ardından Şahin, sosyal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; Niğde Adana arasında çok kötü kaza geçirdik, mahsur durumdayız tipi var... Acil yardım bekliyoruz yardım" sözleriyle yardım istedi.

Kazanın ardından olay yerine ulaşan ekipler, Milletvekili Ali Şahin ve beraberindeki şoförünü alarak, hastaneye götürdü.

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "Polis ekiplerimiz Ali Şahin'e ulaştı. Niğde'ye intikal ediyorlar. Geçmiş olsun" dedi.

Hastanede tedavi altına alınan TBMM İdare Amiri, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin son yaptığı paylaşımda;" Sol elde çatlak, dizde ve karaciğerde küçük lezyonlar dışında ben ve asistanım Zafer bey şükürler olsun iyiyiz. Niğde’de müşahade altındayız. Bize Anında ulaşan İçişleri Bakanımız Sn Süleyman Soylu Beye Niğde Valimiz, Milletvekilleriz, Belediye Başkanlarımıza sonsuz teşekkürler." dedi.