TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir ve ilçelerine pratisyen ve uzman doktor ataması müjdesi verdi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı 106. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında kura ile Nevşehir'imiz için 9’u uzman hekim 22’si pratisyen olmak üzere 31 doktor kadrosu tahsis edilmiştir. Doktorlarımızın atamalarının yapılacak kura sonucunda belirlenecek ve görevlerine başlayacaklardır.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, İlimize ve İlçelerimize hayırlı Uğurlu olsun” dedi.

Buna göre Nevşehir Devlet Hastanesi ile İlçe Devlet ve entegre hastanelerinde görev yapmak üzere 1 çocuk hastalıkları, 1 kadın hastalıkları ve doğum, 1 fizik tedavi, 1 psikiyatri, 1 dahiliye, 1 cocuk sağlığı ve hastalıkları, 1 çocuk psikiyatri, 1 kbb ve 1 endokrinoloji uzmanı olmak üzere 9 uzman hekim ve 22 pratisyen hekim ataması yapıalcak.