Ürgüp Belediyesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı’nı desteklemek ve ilçenin her yerinde Türk bayrağının dalgalanmasını sağlamak amacıyla başlatılan ‘Bayrağımız, Dualarımız ve Kalbimizle Mehmetçiğin Yanındayız’ bayrak dağıtımı kampanyası kapsamında AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve AK Parti Ürgüp ilçe Başkanı Ali Özer tarafından Pazar yerindeki vatandaşlar ve esnaflara Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek için Ürgüp ilçesinde çarşı pazar dolaşarak esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

AK TEŞKİLAT TAM KADRO BAYRAK KAMPANYASINA DESTEK VERDİ
Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatı Başkan Ali Özer ile birlikte, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları ile Yönetimleri Bayrak dağıtım kampanyasına Ürgüp Pazar yerinde Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte tam kadro destek verdi.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Pazar yerinde alışveriş yapan Vatandaşlar ve Pazarcı esnaf, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali ÖZer ile partililere yoğun ilgi gösterdi.  Protokol mensuplarının bayrak verdiği kimi vatandaş Afrin'e gitmeye bizde hazırız derken, kimisi askeri marşlarla kampanyaya destek verdi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp pazar yerinde bayrak dağıtımında yaptığı açıklamada; "Başkomutanımız dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğindeki kahraman ordumuza milli ve manevi destek sağlamak için dünyanın tanıdığı güzide ilçemiz Ürgüp’te Sayınn Belediye Başkanımızla, ilçe başkanımızla, teşkilatımızla  Ürgüp’ümüzdeki tüm vatandaşlarımıza pazar yerinde şanlı bayrağımızı dağıtıp, onların duasını istedik. Mehmetçik’lerimiz Afrin’de huzuru ve barışı sağlamak için bulunuyorlar. Rabbim, şanlı Türk ordumuzu muhafaza eylesin" dedi.

Bayrak dağıtımına; Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp ilçe Başkanı Ali Özer de eşlik ettiler.