Turizm Uyguluma Otel’inde muhteşem düğün ...
Nevşehir in en gözde Restaurantlarından Konyalı Ömer Usta İşletmesinin sahibi Nevşehirli İş adamı Hacı Ömer Avcı'nın oğlu Yusuf Avcı ile Zeynep Demirci hafta sonu Kapadokya Dedeman otel’de düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdi. 

Serkan Vural Coşturdu...

TRT Sanatçısı Serkan Vural, Yusuf ile Zeynep Avcı çiftlerinin bu en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayarak davetlilere biribirinden güzel parçaları seslendirdiği düğünde konser verdi.

Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubeker Gizligider Düğün sahibi ve Nevşehirin saygın esnaflarından Hacı Ömer Avcı ya çektikleri telgraf ve çelenkle bir kutlama mesajı gönderdiler.

Çok sayıda Nevşehir den esnaf, eş dost akraba katılımlarında gerçekleşen Muhteşem  Düğüne katılan davetliler gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

FİB ajans Organizasyon tarafından gerçekşetirilen ve sunumlarını Fikret Çapacı nın yaptığı muhteşem Düğünde Yusuf ve Zeynep Avcı nın şık ve zarif kıyafetleride davetlilerden tam not aldı.

Renkli geçen gecede davetlilerin çocuklarına Palyaçolar oyuncak dağıttı.

Düğünde kimler yoktu ki…

Nevşehirin saygın ve başarılı iş adamlarından Caner Erdoğan,Hüseyin Çetiner, Şevki Gedik,Ürgüp FM Ayşe Paslanmaz,Sanatçı Serkan Vural ailesi,ve daha bir çok davetli Hacı Ömer Avcı ve Demirci ailelerinin bu özel günlerinde Yusuf & Zeynep çiftlerinin düğünlerinde onları yalnız bırakmadılar.

 

“AVCI AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ…”

Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının tartışmasız tek ismi olan FİB Ajans & Show Organizasyonun muhteşem görselliği ile süslenerek bezenmiş Düğün merasiminde Sunuculuğunu Fikret Çapacı nın başarılı ve renkli sunumları ile sahneyi ilk THM nin Türkiyede ki En güzel seslerinden Serkan Vural aldı… Serkan Vural ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalar eşliğinde konuklar adeta mest oldular…
 

Ardından Düğün Pastası geldi… 
Patların kesilmesinden sonra takı merasimi ve ardından Bu defa sahne alan sanatçı Musa nın oyun havası parçalarıyla düğüne katılan davetliler Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince vur patsalın çal oynasın eğlendiler…

Düğünün son bölümünde ise Düğün sahipleri Konyalı Ömer Usta İşletme sahibi  H.Ömer Avcı FİB Ajans ve Organizasyona her şeyiyle kusursuz bir organizasyona imza attığı için teşekkürlerini sundular. 

Görkemli Düğün Genç çiftlerin albümleri için fotoğraf çekimleri ile sona erdi… 

FİB ajans ve Organizasyon olarak Zeynep & Yusuf AVCI Çiftlerine Bir Ömür mutluluk sağlık diliyoruz…

Not:Nevşehir ve Kapadokya da Eşsiz Masalımsı Düğün Organizasyonlarının vazgeçilmez ismi FİB Ajans & Organizasyon sizlere hizmete devam ediyor...
www.fibajans.com
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74