Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yaptırılan çocuk parkları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi.

Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Toki'de bulunan çocuk parkı kendini bilmez kişiler tarafından kullanılıyor 2-12 yaş grubuna özel hazırlanan oyun parkı yetişkinler tarafından istila edilerek, tahribata neden oluyor.


Edinilen bilgilere göre, 75 m2 Yeni Toki Çocuk Parkı'nda bulunan bazı oyun alalarına ve malzemelere kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildiği tespit edildi.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Hafta sonu keyifli bir gün geçirmek ümidi ile çocuklarını buraya getiren anne babalar, gördükleri manzara karşısında adeta şok yaşıyor. 2-12 yaş grubu çocuklara özel hazırlanan oyun alanları, yetişkinler tarafından istila ediliyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar; ‘’Çocuklarını burada oynatacakları halde, yetişkinler burayı istila ediyor. Ve ciddi bir şekilde oyun alanına zarar veriyorlar. Gördüğünüz gibi bakın parkı ne hale getirdiler’’ diye konuştular.

El İnsaf artık, bu kadarı da fazla...

Nevşehir Belediyesinin Çocuklara güzel bir oyun alanı oluşturduğuna dikkat çeken vatandaşlar ise, parkın dikkatli kullanılmasını isteyerek, parkı eski haline getirmesi içinde Belediye'den ricada bulundular.

Bu utanç verici manzara bir çocuk parkından


Fibhaber.com Whatsapp İhbar Hattına gelen bu fotoğraflar gerçekten utanç verdi. Fotoğraf karelerinde çocuklar için yapılan parkta bulunan kaydırak ve salıncakların kullanılamza hale geldiği gözüküyor.

İşte kendini bilmez bir takım şehir magandaları tarafından tahrip edilen çocuk oyun parkının utanç duyulacak o hali...