Biz yatakta uyurken o ekipleriyle nöbette. Esnafın yanında suçlunun karşısında Emniyet Müdürü “Artunay” çalışmalarıyla takdir topluyor.

Özellikle Nevşehir'de uyuşturucu ile yapılan mücadelede Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile İl genelinde başarılı çalışmalar dikkat çekiyor.

Vatandaşın Dualarını alıyor...

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne atandığı günden bu yana uyuşturucuyla mücadelede büyük başarı gösteren Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve emniyet müdürlüğü personeline vatandaşlar teşekkür etti.

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, göreve geldiği günden beri suç ve suçlularla mücadele konusunda çalışmalarıyla takdir topluyor.
Artunay, çalışmaya başladığı tarihten itibaren hırsızlık olaylarından önemli bir oranda azalma olurken, esnafın bu durumdan oldukça memnun olduğu öğrenildi.

Makamını bırakıp çıktığı çarşı esnafı ile sürekli istişare içinde olan Emniyet Müdürü Artunay, bu davranışlarıyla takdir topladı.


GECELERİ YAPAILAN UYGULAMALRA BİZZAT KATILIYOR
Sürekli ekipleriyle koordine halinde ve operasyonları bizzat yürüten Artunay, yapılan yol uygulamalarında ise personelinin başında durup çalışmalara eşlik ediyor.

Uygulama noktasına gelen vatandaşlarla diyalog kuran Emniyet Müdürü Artunay,  “Ben bu şehirde yaşayan herkesin güvenliğini almak için çalışıyorum” diyor.

UYUŞTURUCU İLE ETKİN BİR MÜCADELE İÇİNDE OLACAĞIM
Emniyet Müdürü Artunay, Anadolu’nun bu güzel kenti Nevşehir’de uyuşturucuya da savaş açtı.  Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatını karartan uyuşturucu şebekelerini çökertmek için çalışmalarını da yoğun bir şekilde devam ettiriyor.
Uyuşturucu bataklığını kurutmak için ekiplerine kesin talimat veren Artunay, çalışmalar kapsamında da çok sayıda uyuşturucu hap ve esrar maddesi ele geçirdi.


UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

İlimiz Nevşehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla mücadelesi taktir topluyor. Vatandaşlar, Emniyet Müdürü olarak atandığı günden buyana uyuşturucu satıcılarına yaptığı operasyonlar ile büyük başarı sağlayan Emniyet Müdürümüz Artunay ve emniyet personeline teşekkür ediyor. Emniyetin başarılı operasyonlarının ardından vatandaşlar uyuşturucu satıcılarını ihbar etmeyi de unutmuyorlar.


Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, görevindeki başarısı kadar akademik başarıları ve sportif yönüyle de dikkat çekiyor

26 Ekim 2016 tarihinden bu yana Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, görevindeki başarısı kadar akademik başarıları ve sportif yönüyle de dikkat çekiyor.
 
Özellikle uyuşturucu konusundaki başarısıyla basında adını daha sık duymaya alıştığımız Artunay 1962 yılında Sivas’ın Zara ilçesinde doğmuştur.
 
1980 Yılında Polis Koleji, 1984 yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcısı rütbesiyle mezun olan başarılı Emniyet Müdürü daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Yeni Türk Cumhuriyetleri Bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır.
 
Türkiye-Özbekistan ilişkileri konulu Yüksek Lisans Tezi ile Osmanlı Arşiv Belgelerinde Zara-1 ve Zara-2 isimli Ali Lafçı ile birlikte yazdığı 2 kitabı bulunan Artunay ayrıca Galatasray Spor Kulübü Kongre Üyesi ve Cadde Bostan Balık Adamlar Kulübü Onur Üyesidir.
 
Evli, 3 çocuk babası ve 2 torun sahibi olan Artunay 2007-2014 yılları arasında Polis Başmüfettişi, 16 Mayıs 2014-28 Ekim 2016 tarihi arasında  Amasya İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştır.
 
Görevindeki başarısı kadar akademik ve sportif yönleriyle de farklı ve örnek bir emniyet müdürü profiline sahip Artunay’a başarılarının devamını dileriz.