Gülşehir Belediyesi Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un talimatı ile Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri çalışmaları neticesinde 400 evler Mahallesi’nde  yeni sondaj çalışmasıyla mahalleyi yeterli suya kavuşturuyor.
İlçe genelinde su sıkıntısı yaşanan 400 Evler Mahalle Temiz Su depomuza Takviye Amaçlı yapılan temiz su çalışmaları kapsamında sondaj çalışmalarına sona gelindi. Sondaj işlemleri tamamlanan 400 Evler mahallemizde Suyun girişim yerlerini gösteren kuyu içi kompresörle kuyu temizliği gerçekleştiriliyor. 400 Evler Mahallemizde yürütülen sondaj çalışmalarını Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy  yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilği aldı.
Başkan  Arısoy “Kentsel gelişimle birlikte ilçemizin ihtiyaçları da büyüyor. Bu ihtiyaçların başında da temiz içme suyu ihtiyacı geliyor. Biz ilçemizin kaynaklarının en iyi şekilde korunması için özellikle temiz su kaynaklarını korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmalarıyla halkımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz.” dedi.