NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Kazım Tekin, paylaştığı mesajla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Mevlüt Uysal'ı tebrik etti.​ Tekin mesajında şunları ifade etti;

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB Başkanı) Seçildi. 2009 yılından beri 2 dönemdir Başakşehir Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Mevlüt UYSAL, 28 Eylül Perşembe günü Büyükşehir Belediye Meclisince yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

İlçemizde Başkan olarak görev yaptığı süre içerisinde Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürütmekle birlikte, Kaymakamlığımız ve bağlı birimlerin her zaman yanında ve yürüttüğümüz kamu hizmetinin en büyük destekçisi olmuştur. Özellikle; eğitim-öğretim, güvenlik ve sosyal yardımlaşma konularında ve bu konulardaki sorunların çözümünde ve kamu hizmetinin vatandaşa daha sağlıklı bir şekilde sunulması konusunda büyük çaba harcayan Sayın Mevlüt UYSAL'ı kutluyor, ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
Ülkemize, İstanbul'a ve Başakşehir'e hayırlı olsun.

Kazım TEKİN
Başakşehir Kaymakamı