FİB Haber Merkezimizi olarak kendisiyle görüştüğümüz NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, kutsal topraklara yolculuk ettiklerini belirterek, “Eşimle Medine’ye yolculuk. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. İsteyenlere nasip etsin. İnşallah” dedi.

NTSO Meclis Başkanı İnce, "Dinimizin en önemli görevlerinden birisi olan Umre görevini yerine getirmek üzere bu sabah yola çıkıyoruz. Buradan gidene kadar siz bizlere dua edin, inşallah biz de kutsal topraklara ulaştığımızda sizlere dua edeceğiz" dedi. 

Başkan İnce, tam da Mübarek Mevlid Kandiline dek gelen bu mübarek günde Ümre ziyareti bizi dahada heyecanlandırdı bir kat daha fazla mesut ve mutlu etti.Bu vesile ile Başta Nevşehirli hemşehrilerim,Odamız üyeleri ve 
Ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olması dileklerimle, İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik eder, bu kutlu gün ve gecelerin hayırlar getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ederim dedi.


FİB Haber.Com olarak NTSO Meclis Başkanı İnce'nin ÜMRE ziyaretinin kabul olmasını diliyoruz...

Allah edilen duaları,kılınan namazları ve tüm ibadetleri izzeti dergahında kabul etsin.İnşallah o mübarek topraklara gitmek ve yüz sürmeyi hepimize nasip etsin.