Çat Belediyesi Nevşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Çat kasabasında yaşayan ev hanımlarına yönelik düzenlenen ücretsiz Step, Aerobik ve Pilates Kursuna 60 bayan katılım gösteriyor. Çatlı bayanların Kimisi kocasından habersiz, kimisi çocuklarını kayın validelerine, eşlerine bırakıp spora koştu...

Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kursta, yaz aylarında üzüm bağlarında, bağ ve bahçe işlerinde çalışarak enerji harcayan bayanlar, kış mevsimini de spor yaparak geçirmek, zayıflamak, zinde kalmak, hatta bel fıtığı rahatsızlığını gidermek amacıyla Çat Belediyesi spor salonunda, hafta da beş gün step aerobik ve Pilates sporu yapıyorlar.

Step, Aerobik ve Pilates Kursuna katılan Çatlı hanımlar Belediye Başkanı Kamil Duru'ya bu tesisi kasabalarına kazandırdığı için de teşekkür ettiler.

Başkan Duru, obeziteye savaş açtı...
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında, Belediyecilik sadece yol,su, kaldırım gibi alt yapı ve rutin  işlerinin yanında Sosyal belediyecilik anlamında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu manada seçim döneminde bir kasabalı teyzemiz aşırı kilolarından şikayet ederek, sana oyumu vereceğim ama mutlaka bir spor salonu yapmanı istiyorum. Artık kilolarımdan bıktım. Ben ve benim gibi kilolu bayanlar için senden bunu istiyorum talebi üzerine böyle bir spor salonu yapmak için söz verdiğini ve şimdi bu sözünü yerine getirmeninde mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Duru, Step, Aerobik ve Pilates hocalarımızın yanında kursiyerlerimiz Psikolog ve diyetisyen ile de destekleneceğini ifade etti. Ayrıca, heray en çok kilo veren hanımlarımıza 1'er çeyrek altın hediye edileceğinide müjdeledi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, tarafından kasabada bir ilk imza atarak kasabasında Step Aerobik kursu açarken, devam eden step aerobik ve Pilates kursunda üzerinde yöresel kıyafetleri altında şalvarlarıyla spor yapan hanımlar kursta ilginç görüntüler oluşturdu.