Nevşehir'de yaşayan Suriyeli Muhammet El Rıfai isimli bir kardeşimiz, Bekir efendi cami abdesthanesinde bulduğu altın yüzüğün yüzüğün sahibine ulaşmaya çalışıyor.

Suriyeli Muhammet El Rıfai, Nevşehir merkez Bekir efendi cami abdesthanesinde abdest alırken (muhtemelen) altın bir yüzük buldu. Yüzük içerinde isim ve tarih yazıyor... Çevredeki esnafla görüşen ancak bir sonuç alamayan duyarlı Suriyeli Muhammet, yüzüğü Caminin müezzinine teslim etti.

Suriyeli Muhammet El Rıfai, "Bu yüzüğün altın mı gümüş mü olduğunu bilemiyorum ama inanıyorum ki bu yüzük sahibi için maddi değerinden öte manevi değeri büyük bu yüzden mutlaka sahibide yüzüğünü her yerde arıyordur. İnşallah FİB Haber'de yayınlanmasından sonra yüzüğü sahibine teslim ederiz" dedi.  

Aşağıda Resimde görülen bu yüzüğü kaybeden vatandaşımız  Bekir efendi cami müezzini Hasan hocamızla irtibata geçebilirler.

Bu güzel ve örnek duyarlılığı için Suriyeli Muhammet El Rıfai kardeşimize ve Nevşehir'de mülteci kardeşlerimize en güzel ev sahipliği yaparak ensar olan 350 Evler Muhtarımız Sayın Salim Başbuğ'a teşekkür ediyoruz.