Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Karacaşar mahallesinde ikamet eden Gökhan Seviç, evinin önünde park halindeyken çalınan arabası, haberimiz sonrası çalılıklar arasında terk edilmiş olarak bulundu. 

FİB Haber Merkezi Watsapp ihbar hattına ulaşan ve Gülşehir'in Karacaşar mahallesinde ikamet eden Gökhan Seviç, dün gece, 50 LD 580 plakalı Fiat Uno marka mavi renkli aracını evinin önünden çalındığını bildirmişti. Polise ve Jandarmaya da haber verilen olay sonrası FİB Haber'e taşıdığımız konu duyarlı bir okuyucumuzun dikkati sayesinde bulundu. 

Evinin önünde park halindeki iken aracı çalındığını ifade eden Gökhan Seviç, "FİB Haber'de yapılan haber sonrası arabayı gören bir vatandaşımız beni aradı. Yapılan araştırmalar ve Mobese kameraları görüntülerinin incelenmesi sonrası aracım Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabası ile Karacaşar arasındaki bir derede çalıların arasında terk edilmiş vaziyette bulundu." dedi.

Aracının bulunması sonrası büyük mutluluk yaşadığını ifade eden vatandaşımız başta Nevşehir Emniyetine, Jandarma ekiplerine ve FİB Haber merkezi'ne Teşekkürlerini iletti.

İşte çalınan araba ise işte böyle bulundu!