AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Avanos ilçesine bağlı Göynük Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Milletvekilleri köyde yapımı devam edençalışmaları yerinde görerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Göynük'te yapılan İncelemelerinin ardından köylülerle bir araya gelen Nevşehir Milletvekilleri, burada muhtar İhsan Eron'dan köyün sorunlarını dinlediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasında; "​Göynük Köyü'müzde hemşerilerimizle bir aradayız. Göynüklü hemşerilerimizle hasbihal edip; köyümüzün ve ilimizin gelişimi hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Nevşehir İl özel idaremizin köyümüze yapmış olduğu yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulduk." dedi.


Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de yaptığı açıklamada; "Bugün ziyaret ettiğimiz Göynük 'te, yaptıklarımız ve yapacaklarımızı konuştuk, hizmetlerimizle her zaman Göynük halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise "Sorunların tespiti ve çözümü için halkın arasında olmanın önemli olduğunu dile getirerek, "Meclis çalışmalarımızın dışında kentimizin her noktasına ulaşarak halkımızın sorunlarını ve çözümü için çaba harcıyoruz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e incelemelerinde, Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal eşlik etti.