TESK İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma Toplantısı Başladı.

Türkiye Esnaf Ve Sanatkarlar Konfederasyonu, İstişare Değerlendirme Eğitim Ve Mesleki Dayanışma Toplantısını Antalya Belek'te Yaptı.
Nevşehir'den toplantıya Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Korkmaz Ramazan , Derinkuyu Esnaf Sanatkârlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sarı ,Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Şahin, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar odaları birlik Genel sekreteri Ahmet Özgün de katıldı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Nevşehirli başkanlarla bir araya geldi. Birlikte fotoğraf çektiren Palandöken, “Nevşehirliler de burada.” diyerek bu anı ölümsüzleştirdi.


Genel Başkan Bendevi Palandöken'in Konferadasyonun Yıl İçinde Yaptığı Çalışmaları Anlattığı Toplantıda, Esnafta Karşılaştıkları Sorunları Dile Getirdi.
Geleneksel olarak düzenlenen toplantıya Nevşehir ile birlikte 19 İlin Birlik başkanı ve 5 Federesyonun temsilcisi katıldı.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, toplantı hakkında konuştu. 
Palandöken: ''Biri Yapar, Biri Bozar''
Palandöken, 'Ulusal Yarışma' kategorisinin kaldırılmasıyla tartışmalara neden olan 54. Antalya Film Festivali ile ilgili de görüşlerini paylaştı. 
Dere, Antalya En Çok Tercih Edilen Turizm Noktalarından
Toplantıda konuşan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise 2017 yılında 10 milyon turistin Antalya'yı ziyaret ettiğini, kentin en çok tercih edilen 10 turizm noktasından birisi olduğunu belirtti. 
7 Ekim de başlayan program 19 Ekim'e kadar devam edecek.